Digitalizacija je ključ sadašnjosti i budućnosti

Internet je odavno postao sastavni dio našeg života jer je učinio svijet puno praktičnijim mjestom. A time je uveliko izmijenio naše navike i načine funkcioniranja u svakodnevici i poslovanju. Jeste li znali da je Internet najkorišteniji medij od buđenja pa kroz cijeli dan i gotovo svi korisnici, i mladi i stari, ga koriste svakodnevno? Internet je uz hranu, piće i stanovanje postao esencijalan. Svima je danas jasno da živimo u novoj realnosti u kojoj se svijet iznimno brzo mijenja. Razvoj tehnologije jednostavno je promijenio svijet oko nas, ali i svijet u nama. 

A upravo je pandemija koronavirusa zorno pokazala sve prednosti digitalizacije. Dok su ljudi bili zatvoreni u kućama, tehnologija im je omogućila nastavak rada i ostvarenje prihoda, ostajanje u kontaktu s prijateljima i obitelji, ali i obavljanje kupovine u samo nekoliko klikova.

U 2019. godini čak 70% Hrvata je kupovalo online, a njih 59% je istraživalo robu na internetu prije kupovine. 77% kupaca je obavilo od jedne do pet kupovina, dok se 57% transakcija odnosilo na iznose do 750 kuna.

U 2020. se pak više od 2,1 milijun Hrvata okrenuo online shoppingu te planira tako kupovati i ubuduće.

Generalno gledajući, građani imaju jako pozitivan stav prema digitalizaciji. Njih čak 70% vidi budućnost koju nosi digitalizacija pozitivnom, a osnovni razlozi za optimizam su razvoj tržišta rada i poslovanja, olakšavanje svakodnevnog života te nova tehnološka rješenja koja će se pojaviti u budućnosti. 

Ponuda za 5 za uspješnu budućnost vašeg poslovanja

Ponuda za 5 je cjelokupno rješenje za sve aspekte vašeg digitalnog poslovanja koje će u potpunosti olakšati i pojednostaviti vaše svakodnevne poslovne procese. Radi se o inovativnoj i praktičnoj platformi za e-trgovinu, sveobuhvatnom digitalnom alatu koji integrira sve segmente vašeg poslovanja u jedan sustav uz pomoć kojeg upravljate, prodajete i oglašavate svoju web trgovinu. Ponuda za 5 je digitalno rješenje koje će vam u kratkom roku osigurati veće prihode, osuvremeniti biznis te najvažnije, pojednostaviti život.