Image

Prodaja bez granica!

Online prodaja je neophodan segment današnjeg poslovanja jer osigurava pristup ogromnom broju kupaca i time neupitno povećava prodaju i profitabilnost.

Web shop je moderan, povoljan i učinkovit kanal prodaje koja se ovim putem vrši neprestano - 24 sata na dan, sedam dana u tjednu.

I upravo zbog toga donosi povećanje prihoda uz smanjenje troškova pokretanja i održavanja.

Image

Jednostavan dizajn prilagođen svim medijima i ekranima

Dizajn Ponude za 5 je jednostavan, moderan i posebno dizajniran tako da odgovara svakom PC-u, laptopu, tabletu ili smartphoneu.

Korisničko iskustvo, kvalitetno sučelje i jednostavna konverzija bile su nam primarne vodilje kod kreiranja osnovnog predloška koji uz pomoć logotipa i boja prilagođavamo vašem brendu.

Image
Image
Image

Brza i sigurna

Ponuda za 5 je izrađena tako da bude izuzetno brza. Rezultati Gtmetrixa su izmjerili 5,5 sekundi za učitavanje naslovne stranice i 3,8 sekundi za učitavanje stranice proizvoda.

U trgovinu je ugrađen modul za automatsku optimizaciju fotografija pri podizanju u web shop. Osim toga, trgovina je opremljena i cache-ing modulom koji optimalno koristi resurse servera za najbrže moguće očitavanje.

Platformu štite firewall, antivirus i zaštita od hakiranja lozinke, a ekipa Ponude za 5 redovito radi backup i ažuriranje sustava, traži sigurnosne ugroze na vašoj stranici i testira ju za brzinu učitavanja kako bi uvijek pružala najkvalitetniji rezultat i najbolje iskustvo za korisnika.

Image

Modularna i prilagodljiva

Za razliku od sličnih platformi na tržištu, svaka web trgovina na našoj platformi potpuno je neovisna od drugih te je smještena na vlastitom hosting nalogu s određenim dostupnim resursima.

Zbog toga svaki korisnik može u suradnji s našim timom napraviti jednostavne prilagodbe ili nadopune funkcionalnosti prema svojim potrebama (npr. ako želite koristiti Mailchimp umjesto ugrađenog sustava, trebate feed sa YouTube kanala, želite malo drugačije dizajniranu naslovnicu).

Ponuda za 5 prati vaše poslovanje i njegov rast i razvoj.

Image
Image
Image

Uvijek može bolje

Svaka internet trgovina na platformi Ponude za 5 može u dogovoru s našim premium razvojnim timom postati vlastito remek djelo u potpunosti prilagođeno vašim potrebama, od dizajna do funkcionalnosti i opcija te s vlastitim Wordpress VPS serverom.

Migracija na samostalnu jaču platformu ne košta više, nego MANJE!

Sav sadržaj koji ste dodali, SEO optimizacija koju ste odradili, tekstovi koje ste mukotrpno i uz puno pažnje pisali i lektorirali bit će u cijelosti preneseni na novu platformu te iskorišteni kao baza za Vaš premium projekt.

I tako uredno možete nekoliko godina raditi preko Ponude za 5 te razvijati svoje poslovanje pa kada dođe trenutak da Vam treba nešto više, naš tim dizajnera i programera će biti spreman zajedno s vama raditi na premium projektu.

Image
Prodaja na webu
Jednostavna prodaja na računalima, laptopima, tabletima i pametnim telefonima putem platforme Ponuda za 5. Internet trgovina sadrži sve potrebne informacije o proizvodima i podržava najpopularnije metode dostave i plaćanja.
Pogledaj demo
Google shopping
Vaša trgovina se automatski povezuje sa Google merchant centrom te prenosi slike, cijene i opise. Google shopping je idealan kanal za sve trgovce koji žele prodavati u inozemstvu budući da 85% klikova sa namjerom kupovine dolazi od Google shopping oglasa.
Podržane zemlje
Facebook shop
Proizvodi iz Vaše internet trgovine se automatski prikazuju na Facebook stranici Vaše tvrtke u posebnom tabu "shop". Posjetitelji mogu pogledati sliku, opis, podijeliti s prijateljima, postaviti upit te pomoću gumba otići u internet trgovinu i kompletirati narudžbu.
Pogledaj primjer
Instagram shop
Pomoću Vašeg korisničkog računa na Facebook-u, možete otvoriti Instagram business račun te sve proizvode iz svoje Facebook trgovine prikazati i na Instagramu. Idealno rješenje za vizualno atraktivne i "high end" proizvode.