Development.

Shop prilagođen Vašim potrebama

Konverzija.

Stranica ostvaruje željene konverzije (kontakt, kupovina, prijava na newsletter, preuzimanje sadržaja, dolasci u ured...).

Privlačenje posjetitelja.

Koristeći SEO optimizaciju, PPC oglašavanje te e-mail marketing dovodimo posjetitelje u Vašu web trgovinu / stranicu.

Povećanje prihoda.

Preciznijim targetiranjem i prilagodbom oglasa ostvarujemo rast prihoda te izgrađujemo bazu vjernih kupaca.

Analitika i optimizacija.

Analiziramo rezultate svake kampanje te uz pomoć dobivenih podataka prilagođavamo i optimiziramo Vaše oglase.

Digitalni marketing je učinkovit i povoljan način oglašavanja internet trgovine, zato u sklopu izrade web stranice odrađujemo slijedeće pripremne radnje i integracije:

SEO optimizacija.

Posebnu pozornost povećujemo unosu i optimizaciji sadržaja u skladu sa najvišim SEO standardima kako bi se Vaša stranica čim bolje (više) pozicionirala.

Lead generation.

Vašu internet trgovinu povezujemo sa najpoznatijim sustavom za e-mail marketing Mailchimpom te ugrađujemo obrasce kako bi se kupci brzo i jednostavno prijavili.

google integracija.

Povezujemo stranicu sa google analyticsom, search consoleom i ads računom kako bi Vam omogućili efikasno ppc oglašavanja te praćenje i optimizranje konverzije.

facebook pixel.

Pixel omogućava analizu i precizno targetiranje vaše publike na Facebook-u i Instagramu te prikaz Vaših proizvoda na Vašoj Facebook / Instagram stranici.

PPC oglasi.

Izrađujemo strategiju oglašavanja, izrađujemo i provodimo google i facebook / instagram "pay per click" oglase za Vašu trgovinu sukladno dogovorenim ciljevima.

E-mail marketing.

Dizajniramo prepoznatljiv i unikatan newsletter, planiramo, vodimo i optimiziramo Vaše e-mail kampanje te kreiramo potrebne automatizacije.

FAQ

Često postavljana pitanja